
رضا خان در 60 سال پیش می خواست کشف حجاب کند و این امر الهی را از بین ببرد، اما رضا خان بساط خود را با این کار به زباله دان تاریخ ریخت.
به گزارش « سراج24 »به نقل از تهران پرس اگر چه حفظ حجاب در دین مقدس اسلام هم برای مردان و هم برای زنان امری ضروری است اما با توجه به ویژگی هایی که در زنان وجود دارد حجاب در نزد آنها از جایگاه ویژه تری برخوردار بوده و ضروری تر است.
حفظ حجاب از ضروریات فرهنگی جهان معاصر به شمار میآید و به همین علت، این امر مهم باید در بین افراد جامعه به ویژه بانوان و دختران مورد توجه قرار گیرد چرا که جامعهای که حجاب در آن کمرنگ شود، هیچ موفقیتی در آن حاصل نمیشود.
متاسفانه چند سالی است مقوله حجاب در بین بانوان تنها به پوشش موی سر ختم شده است، در کوچه و خیابان وقتی نگاهت به برخی زنان می افتد این موضوع را کاملا متوجه خواهیم شد، که برخی با لباسهای تحریک امیز، با رنگ بندی های جیغ و متنوع به راحتی و بدون هیچ ممناعتی از سوی جامعه یا ارگانهای مسئول در حال خودنمایی هستند و در این بین افرادی هم سعی به حفظ پوششی نه در خور یک زن مسلمان و فقط برای رفع تکلیف در موقعیت شغلی یا تحصیلی مانند برخی دانشجویان دختر، که مبادا در دانشگاه به آنها گیر داده شود، مانتویی بر تن می کنند و روی سر یک پارچه ای به اسم روسری می اندازند تا به قول معروف حجاب خود را رعایت کرده باشند. اگر چه بر این باور هستیم این افراد بیش از انچه که یک زن آزاد باشند تبدیل به بنده ای مانکن نما برای رسیدن برخی افراد سود جو شده اند.

در ورزش بانوان هم یک چنین اتفاقی افتاده که جای بسی تامل دارد برخی بانوان وظیفه اصلی خود را که همانا تعالی موجودیت هستی خود است را فراموش کرده و بدنبال کاری هستند که اصلا ضرورتی برای نشان دادن جایگاه و ارزش والای یک زن مسلمان ندارد. اگر چه ورزش برای حفظ سلامت زنان جامعه ما یک امر ضروری و بجاست و در این مجال بدنبال نفی آن از زندگی زن نیستیم اما نحوه استفاده و نشان دادن این ارزش مورد بحث و نقد است.
ورزشی که برخی به اشتباه آن را تعالی و کسب مقام برای یک زن مسلمان می دانند باید با این مدل تبدیل به الگوی رفتاری در جامعه شود؟ خوب است متولیان و دلسوزان امر ورزش کمی هم به حال دین و آخرت زنان مسلمان ما دل بسوزانند و فقط به دنبال کسب مدالهای طلا و نقره دنیایی نباشند و برای حفظ هویت و جایگاه یک زن مسلمان ورزشکار تلاش نمایند.
وقتی در فدراسیون دومیدانی یک مربی زن ندارید که به علاقه دختری که با شور و اشتیاق جوانی به سمت ورزش دو روی آورده است پاسخ و او را مورد اموزش قرار دهد، لااقل اگر هم مربی مرد برای او می گذارید اجازه تصویر برداری از حرکات ورزشی یک زن جوان مسلمان برای میلیون ها بیننده ندهید.
رسانه ای که خود را یک رسانه وابسته به نظام با تقیدات اسلامی می داند به چه مجوز شرعی و قانونی تصاویری را از تمرینات و زندگی روزمره یک دختر ورزشکار در حالت های مختلف منتشر و آن را الگویی برای جامعه جوان ما معرفی می کند و آیا این کار یک قبح شکنی تلقی نمی شود؟ رسانه های مطرح کشور در انتشار چنین مطالب و تصاویر، چه هدفی را دنبال می کنند؟
خوب است رسانه ها کمی هم به دنبال ترویج سبک و سیاق زندگی دینی در کانون خانواده که مد نظر مقام معظم رهبری هم است باشند و شان یک زن مسلمان را در جامعه تا به این حد تنزل نبخشند.


